Timemanagement e-learning & online coaching

€ 825,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen

‘Ik wil meer rust in mijn hoofd en in mijn agenda! Maar hoe doe ik dat?’

 

Tijdens dit begeleidingstraject leer je effectiever en doelgerichter werken door het formuleren van doelen. Vervolgens leer je hoe je deze doelen omzet in concrete acties. Dan is het van belang om prioriteiten te stellen. Hiervoor gebruiken we het model dat de Amerikaanse president Eisenhower gebruikte in zijn veelzijdige carrière. En uiteindelijk leer je plannen en organiseren. Ook leer je hoe het indelen van je werkplek kan helpen hierbij. Deze informatie baseren we op het principe van Getting Things Done.

 

We beginnen met een (online) kennismakingsgesprek. Je krijgt uitleg over de werkwijze en het traject. Dan start je met het eerste onderdeel van de e-learning. De e-learning bestaat uit een aantal instructiefilmpjes. Na iedere les krijg je een opdracht. En na elk onderdeel plannen we een (online) coachingsgesprek in. In totaal krijg je 5 coachingsmomenten naast het kennismakingsgesprek.

Na het volledig afronden van dit traject ontvang je een certificaat van deelname.

 

De voordelen

  • je krijgt intensieve (online) begeleiding waardoor je de theorie makkelijk op je eigen situatie kunt toepassen;
  • na iedere les krijg je een opdracht en de uitwerking wordt gecontroleerd door Inez die je vervolgens feedback geeft;
  • jouw trainer Inez Neefjes heeft ruime ervaring. Ze heeft deze timemanagementtraining gegeven aan teams van zowel commerciële als non-profit- en overheidsorganisaties door het hele land. 
  • Al jouw timemanagement vragen komen aan bod. Ook als die buiten de scope van de e-learning vallen.

 

Tijdsbesteding

De totale e-learning doorloop je in ongeveer 8 uur. Het kennismakingsgesprek duurt een half uur. Er zijn 5 coachingsmomenten van 1 uur. De totale tijdsbesteding is dus ongeveer 13,5 uur.

De daadwerkelijke tijdsbesteding van deze e-learning bepaal je zelf. Je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Ook kun je tussentijds stoppen en op een ander moment verder gaan.

Je krijgt een jaar lang toegang tot de e-learning Timemanagement.

Timemanagement e-learning & (online) coaching

Krijg meer grip op je werk en bereik meer. E-learning met individuele coaching.