Training Timemanagement voor teams

€ 492,50 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen
Jullie team kan meer uit een dag halen. Jullie willen doelgerichter werken en de juiste prioriteiten kunnen stellen. Teams die doelgericht te werk gaan zijn effectiever en kunnen makkelijker de juiste keuzes maken. Hierdoor zijn jullie (interne) klanten tevredener en halen jullie meer voldoening uit jullie werk. Jullie teamresultaten verbeteren.
 

Deze training gaat verder dan alleen snel en efficient werken. Jullie bouwen samen een sterk fundament onder jullie team waardoor de rest vanzelf makkelijker gaat.  Ook individuele verbeterpunten komen aan bod.

Doelgroep

Teams die het gevoel hebben meer te kunnen presteren in minder tijd.

Na de training

  • hebben jullie heldere teamdoelstellingen, afgeleid van de organisatiedoelstellingen;
  • kunnen jullie concrete acties distilleren uit deze doelstellingen;
  • en de juiste prioriteiten bepalen!
  • jullie kunnen een realistische planning maken;
  • en jullie werkplek functioneel indelen.

Werkwijze

Deze training bestaat uit:

E-learning, afgewisseld met 5 korte webinars die jullie samen volgen. Na afloop krijgt iedere deelnemer een individueel online coachingsgesprek. In het e-book timemanagement lezen jullie alle theorie. Dit is een fijn naslagwerk om later nog eens op terug te vallen.

De training wordt aangepast aan jullie eigen organisatie en team. Hierdoor kunnen jullie meteen met het geleerde aan de slag! Er is veel ruimte voor individuele aandachtspunten en jullie leren ook van elkaar.

Training Timemanagement voor teams

e-learning, teamwebinars & individuele coaching.