Training feedback geven en ontvangen

€ 750,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen
Willen jullie leren hoe je meer open kunt staan voor feedback van anderen? Hoe je feedback kunt gebruiken voor je eigen persoonlijke groei? En willen jullie leren op welke manier je een goed feedbackgesprek kunt voeren? Een gesprek waarbij niet je emoties de overhand nemen maar je ze wel benoemt. Een gesprek dat de ontvanger ervan in zijn waarde laat maar wel aan het denken zet?
 
Dit programma is een combinatie van e-learning, 2 webinars voor het hele team en individuele (online) coaching waarbij je met een trainingsacteur kunt oefenen. Je leert de theorie in je eigen tempo vanuit thuis en volgt tussendoor de webinars. In het afsluitende, individuele coachingsgesprek krijgt iedereen de gelegenheid om eigen casuïstiek te bespreken en ermee te oefenen. 
 
In dit programma leer je:
  • wat feedback precies is;
  • wat de effecten zijn als je GEEN feedback ontvangt;
  • hoe je feedback van anderen op een positieve manier kunt ontvangen;
  • het vermijden van 'invullen en oordelen' bij het geven van feedback;
  • een gespreksstructuur voor een goed feedbackgesprek;
  • de spelregels voor het geven en ontvangen van feedback.
 
Bovendien werken we aan de feedbackcultuur in jullie team. Hoe geven jullie elkaar feedback? Welke afspraken maken jullie hier over? Hoe kunnen jullie de onderlinge band versterken en goed houden? Het teamprogramma is maatwerk en wordt samengesteld op basis van een intakegesprek.
 
Kortom, alles wat je moet weten om op een opbouwende manier het gesprek aan te gaan met collega's, leidinggevenden of andere mensen die je tegen komt op je werk!

Feedback geven en ontvangen training

Hoe voer je een goed feedbackgesprek? E-learning, webinar en coaching met acteur